top of page

O tričkách a priateľstve



Kristína Tormová:

Aby neboli s Poli OUT, sme spolu IN! Inak sa nedalo. Skrátka, autizmus, ktorého farba je modrá, potrebovala do témy trochu jasu a jasnosti a tak vznikla modro-biela pásikavá spolupráca Koláčová x SpoluAut. Ona vznikla ešte oveľa dávnejšie, len teraz dostala aj (Pe)tričkovú podobu.

Koláčová je už pár rokov tajne zamilovaná do Polinej mamy a tak sa rozhodla, že chce podporiť jej OZ-tko. Výťažok z týchto "auti" tričiek ide práve tomuto občianskemu združeniu, ktoré vzdeláva v rámci témy autizmu, ktoré podporuje rodičov autistických človiečikov a ktoré si aj z takejto témy dokáže robiť láskyplnú múdru srandu..., aby nám bolo na svete ľahšie aj v ťažkých chvíľach.

Milá Polina mama, Eva Petričková, obdivujem ťa, žerem ťa, podporujem ťa, až kým nás vybité baterky nerozdelia! Z celého srdca Ti ďakujem za osvetu, ktorú robíš a za to, ako ju robíš. Som spolu s vami IN, vy moji AUT! Ďakujem, že ťa mám! Že vás máme. (revem, do kelu!)




Eva Petričková:

Ááách, koľko sme sa s Kristínou Tormovou, rozumej Koláčovou, nafantazírovali o spoločných tričkách?!?! Popri iných povinnostiach a starostiach sme túto „spoluprácu“ vždy tak nejak tušili a hriali si ju, ofukovali, čakali na jej správnu chvíľu a dokonalý moment. Neskromne si myslím, že nápady a sny dozreli v niečo mimoriadne vydarené, čo prišlo v ten pravý čas!

Veď s kým iným, by sme do toho mali ísť, ak nie s touto mojou „superwoman“?? Ženou, ktorá ma pravidelne brala medzi ľudí a dohodila mi svojho psychoterapeuta, keď mi bolo najhoršie? S kým iným, ako ženou, ktorá mi blog o autizme doslova vtĺkala do hlavy, kým som si k tomu nesadla a nezačala robiť prvé príspevky. Ešte mu aj vymyslela meno: SPOLU AUT! Drahá Kristína, ak dnes nie som OUT, je to vďaka Tebe. Ak je Polinka AUT, ale zároveň IN, je to vďaka všetkým dobrým ľuďom, ktorí nás od začiatku podporujú a fandia nám! Táto kolekcia vzniká nielen na našu podporu (hoci áno, aj), ale je takisto veľkým poďakovaním a vyjadrením všetkého, čo k našim fanúšikom cítime. Snáď sa vám páči aspoň tak, ako nám!


Fotografie: Alex Kiňová

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page